Chutná okroshka s hovězím a aromatickým dresinkem

Sotva jste vyzkoušeli a uvařili takovou okroshku. Zajímavý recept, který přidá pestrost letního menu.

Jídlo je chutné a uspokojivé a ochucené chlazeným kvasem s pikantními přísadami.

Lahodný hovězí okrosh recept

Produkty na 4 porcích okroshka:

  • 150 gr surové hovězí maso;
  • 1 l kvass pro okroshka, pikantní;
  • 3 vejce;
  • Brambory 3, malé;
  • Ředkvičky 6;
  • 2-3 čerstvá nebo mírně solená okurka;
  • půl banda zelené cibule;
  • 40 ml sójová omáčka;
  • 1 st. l. винного уксуса;
  • Dijonská hořčice podle chuti;
  • půl banda koriandru a kopru;
  • соль, смесь перцев и rostlinný olej.

Jak vařit hovězí maso okroshka

1. Картофель можешь очистить или нет, твое желание. Но помой и отвари, если хочешь, в мундирах. Затем дай остыть клубням и тогда почисти и покроши кубиками – как на традиционную окрошку. Перемешай с ложкой rostlinný olej и молотыми перцами.

2. Hovězí maso nakrájejte na proužky a na lžičce oleje rozpečte na měkké, ochucte kořením.

3.Далее по рецепту окрошки с говядиной — яйца отвари вкрутую, пока мясо будет остывать. Выложи в ледяную воду и очисти, как остынут. А далее покроши кубиками, как и картошку. Помой зелень, огурцы и редис. Порежь овощи брусками или кубиками и поруби меленько все сорта зелени.

4. Для заправки перелей квас в кувшин, добавь туда vinný ocet, горчицу и соус соевый. Тщательно размешай, посоли. Поставь кувшин с заливкой охлаждаться.

5. Chcete-li sloužit okroshka, vezměte hluboké talíře, vložte míchanou zeleninu, nakrájenou kostku, pak vejce a hovězí maso. Nalijte do voňavého a pikantního oblékání, které jste ochladili. Každou porci okroshky nalijte štědře zelení.

Dobrou chuť!

Окрошка мясная — Рецепт 1861 года

Loading ...

Přidat komentář

Ваш email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *